11406288_916822091697667_7404360805195119534_o (1)

K:MAG Conference

 

 

Tegen de stroom in, bestaande conventies doorbreken. Millenials bewegen sneller en slimmer tussen de gebaande paden die aangelegd zijn door de vorige generaties. Ondernemen, pionieren en bewustwording. Front row at the ‘global change show’, daar zitten wij, jullie, KROOKS.

 

KROOKS by day

 

 

 

KROOKS is een initiatief opgezet door ondernemers, artiesten en creatieven uit Amsterdam, die geloven in een meer bewuste en verbonden samenleving. Door gebruik te maken van je creatieve identiteit, dromen tot realiteit maken.

 

Met ons platform en muziek label willen wij de creatieve ontwikkeling en het innovatieve vermogen van de ‘Generatie Nu’ stimuleren, de KROOKS van deze tijd. KROOKS by day brengt alles van de website tot leven in een offline conferentie setting in het monumentale Tobacco Theater.

 

Programma:

Deze 1e editie van KROOKS by day, hebben we meteen een spreker van formaat weten te strikken: André Platteel. André is een gevierd auteur, coach, consultant en inspirator op gebied van persoonlijke & creatieve ontwikkeling. Hij zal ons dan ook gaan vertellen en inspireren over de‘ Creative Identity’.

 

Naast de TALK van André, zullen we de officiële release show hosten van het nieuwste project van Arjuna Schiks: ‘MUSIC FOR YOUR EARS’. Een project wat ge-released zal worden op het label van KROOKS en waarbij Arjuna een vernieuwende kant van zichzelf zal gaan laten zien in een Live Concert vorm.

 

KROOKS SPACES zal ingevuld worden door ALTER EGO, A MAZE, BEHAVE en GIOIA DE BRUIJN. Zij vullen de diverse ruimtes in het rustieke theater met coole inspiraties, vanuit hun eigen kijk op de wereld van nu.

 

Al met al een chille zondag vol nieuwigheid, ontspanning en creativieit. Oja.. en een One Woman Show door cabaretière Michelle Schimscheimer en een spetterend optreden van The Band, zullen ervoor zorgen dat je maandag met positieve vibes wakker zult worden. ♥

 

 

Timetable:

16.00 – 17.30: KROOKS SPACES: Alter Ego | Behave | A Maze | Gioia de Bruijn

17.30 – 17.45: Michèlle Schimscheimer

17.45 – 18.30: André Platteel presents: Creative Identity

18.30 – 19.30: Arjuna Schiks presents: MUSIC FOR YOUR EARS

19.30 – 21.00: KROOKS SPACES + Enrique’s Groove & Forest of Heroes